Cant get the Hotspot Manager to connect to a wifi hotspot

Topics related to OpenWRT, LEDE, GoldenOrb, Linux and other firmware
Forum rules
Use the SEARCH function for related topics PRIOR to posting a new topic on the same subject.
Post Reply
CubedRoot
Posts: 4
Joined: Fri Oct 14, 2022 3:50 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Cant get the Hotspot Manager to connect to a wifi hotspot

Post by CubedRoot »

I am running Wifix / Goldenorb, and trying to use the Hotspot manager to connect to a wifi hotspot. The wireless network Im trying to join has strong signal and is not using a password. I can add it to the list (both the 2.4 and 5ghz) but when I try to connect to it I get the following:

Tue Dec 20 17:47:34 2022 : Enable Connect Hotspot
Tue Dec 20 17:47:38 2022 : HOTSPOT-[0.3.0] info AP Status ::: true
Tue Dec 20 17:47:38 2022 : HOTSPOT-[0.3.0] debug check ::: sta name: , status: false, count: 0
Tue Dec 20 17:47:38 2022 : HOTSPOT-[0.3.0] debug check ::: ap name: wlan0, status: true, count: 0
Tue Dec 20 17:47:38 2022 : HOTSPOT-[0.3.0] info AP true
Tue Dec 20 17:47:44 2022 : HOTSPOT-[0.3.0] debug check ::: ap name: , status: false, count: 0
Tue Dec 20 17:47:44 2022 : HOTSPOT-[0.3.0] debug main ::: ap-list: , sta-list: wwan2_wwan2 wwan5_wwan5
Tue Dec 20 17:47:47 2022 : HOTSPOT-[0.3.0] debug check ::: ap name: , status: false, count: 0
Tue Dec 20 17:47:47 2022 : HOTSPOT-[0.3.0] debug main ::: ap-list: , sta-list: wwan2_wwan2 wwan5_wwan5
Tue Dec 20 17:47:47 2022 : HOTSPOT-[0.3.0] error main ::: no usable AP/STA configuration found
Tue Dec 20 17:47:47 2022 : HOTSPOT-[0.3.0] info main ::: no wwan uplink found


I've tried numerous other hotspots and havent had any luck.
User avatar
Didneywhorl
Posts: 3367
Joined: Fri Mar 23, 2018 5:37 pm
Location: USA
Has thanked: 1272 times
Been thanked: 679 times
Contact:

Re: Cant get the Hotspot Manager to connect to a wifi hotspot

Post by Didneywhorl »

Try using a password anyway?
CubedRoot
Posts: 4
Joined: Fri Oct 14, 2022 3:50 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Cant get the Hotspot Manager to connect to a wifi hotspot

Post by CubedRoot »

I've tried to connect to hotspots that required a password and some that don't and get the same results. I've even tested with my home wifi and tried to get the NEXS2GO to connect to it and it gets the same errors. I've tried removing the password on my home wifi, and even setting a password with the same results.

I've tried using both the 2.4ghz and the 5ghz radios on the NEXS2GO to connect to hotspots and get the same error messages as in my original post. I'm drawing a blank on what to try next.
Post Reply

Return to “Firmware”