Search found 10 matches

by bcase7090
Fri Jul 16, 2021 8:23 pm
Forum: Questions and Support
Topic: Lots of Disconnecting
Replies: 27
Views: 3548

Re: Lots of Disconnecting

So I have a Em20 also, I posed about the same problem but with sprint, I never got it solved, but I had a spare sim/ plan and an old airmaster so I ended up doing a WAN failover. I know I saw a post about another Quectel Modem because I was looking into replacing my whole set up, the guy said he was...
by bcase7090
Fri Jul 16, 2021 7:40 pm
Forum: Routers
Topic: Netgear MR1100 att firmware to unbranded
Replies: 13
Views: 3037

Re: Netgear MR1100 att firmware to unbranded

@Rich Hathaway, I noticed you officer a wide range of services, it seems like o can not PM you here, what is the best way to contact you?
by bcase7090
Fri Jul 16, 2021 7:16 pm
Forum: Routers
Topic: Netgear MR1100 att firmware to unbranded
Replies: 13
Views: 3037

Re: Netgear MR1100 att firmware to unbranded

Thanks Rich, just a heads up, I cross posted this and I do not have a heat problem, I just wanted to share this info because I Googled this a while back because I saw someone offering this a service on ebay. I was unable to find it untill now.
by bcase7090
Fri Jul 16, 2021 5:12 pm
Forum: Routers
Topic: Netgear MR1100 att firmware to unbranded
Replies: 13
Views: 3037

Netgear MR1100 att firmware to unbranded

I came across this post on the Netgear site and figured I would share it since this has been something I have been looking to do. https://community.netgear.com/t5/Mobile-Routers-Hotspots-Modems/MR1100-No-option-to-upgrade-firmware/m-p/2034857/highlight/true#M17374 @Mrblazed wrote: Download the newes...
by bcase7090
Tue Apr 06, 2021 8:29 pm
Forum: Questions and Support
Topic: WG3526>EM20 loosing connection
Replies: 13
Views: 4770

Re: WG3526>EM20 loosing connection

it is loosing connection and when i have the connection profile set to reboot if there is a loss

I do not, from the factory it was set to MBIM, but i just pushed those AT commands and we shall see.
by bcase7090
Sun Mar 28, 2021 11:11 am
Forum: Questions and Support
Topic: WG3526>EM20 loosing connection
Replies: 13
Views: 4770

Re: WG3526>EM20 loosing connection

So i updated the firmware, still disconnecting, i took the EM20 and put it in the USB adapter to the USB port and it's still doing it. anything else i can try?
by bcase7090
Sun Feb 07, 2021 4:35 pm
Forum: Questions and Support
Topic: WG3526>EM20 loosing connection
Replies: 13
Views: 4770

Re: WG3526>EM20 loosing connection

I'm using the Mini-pcie to m.2 adapter and i am running "GoldenOrb_2020-05-16"
by bcase7090
Mon Jan 18, 2021 4:15 pm
Forum: Questions and Support
Topic: WG3526>EM20 loosing connection
Replies: 13
Views: 4770

Re: WG3526>EM20 loosing connection

Bump

Does anyone have any insight on this, it's getting annoying when it disconnects and reboots.
by bcase7090
Wed Dec 30, 2020 8:26 pm
Forum: Questions and Support
Topic: WG3526>EM20 loosing connection
Replies: 13
Views: 4770

WG3526>EM20 loosing connection

A few weeks ago i finally for done building modem/router, 4x4 enclosure, WG3526, EM20 and a POE injector. it's on the sprint network and locked to band 41. About once or twice a day it needs a reboot, at first i set the connection monitoring to reboot the modem, ping 8.8.8.8 incase it went out, more...
by bcase7090
Sun Apr 26, 2020 7:29 pm
Forum: Questions and Support
Topic: AirMaster 4000D No Connection in confirmed B41 area
Replies: 62
Views: 37644

Re: AirMaster 4000D No Connection in confirmed B41 area

I bought the quarterly membership payment to Calyx for that exact reason — I wanted to make sure it would work before I spent the yearly cost. I can confirm that I was able to easily swap devices without any issues (no calls to sprint or anything like that). If you read thru this thread you’ll see ...